my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Taknak guna Shout Box lepas ni...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Maaf la ye, pb rasa lepas ni taknak guna lagi shout box tu. Sebabnya? kekadang pb pun takde masa nak jawab 'jeritan' kawan2 kat situ. Kalau nak apa2, carilah pb kat facebook atau pun tulis kat komen.

Tengok blog POK AMAI-AMAI tu, simple je........tak pening kepala kan?

Nanti bila pb dah ada mood, pb letak balik. Apa komen semua?

2 ulasan:

  1. atok pun dah x letak dah...nak update blog pun atok x sempat, ni kan pulak nak letak SB...huhu

    BalasPadam
  2. sama la kita, atok tak masak pun bz jugak eh?

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)