my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

cuti UPSR, ingatkan dapat....

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Selamat bercuti pada mereka yang tidak menghadapi UPSR dan selamat menjalani ujian pada anak-anak teman blogger. Semoga semuanya dapat menjawab soalan dengan tenang dan mudah.

Cuti 4 hari ni termasuk Hari Malaysia, pb tak dapat kemana-mana. Rancang nak ke sini, tapi hubby kena jaga periksa la pulak. Nampak gayanya kena bercuti dekat2 je la......anak bujang tu dah tak sabar nak mandi laut.

Mengisi masa lapang, pb jahit pencil case yang ditempah oleh kawan2 anak pb. Harap-harap rancangan nak mandi laut di Karambunai menjadi hendaknya. Risau juga kalau2 tak dapat book resort yang di ingini.

Ish....malas nak update panjang2, line Celcom asyik putus je.......sengal betol la!!

10 ulasan:

  1. heheh cuti raya kan dah lama...
    apa2 pun slmt berperiksa...:)

    BalasPadam
  2. kak, selamat berehat n bercuti yek..
    aah lama tu kan cuti..
    kak , seri pon sama tau ada salah silap pd akak seri mohon maaf..selamat hari raya maaf zahir batin buat akak sefamily di sana..:)

    BalasPadam
  3. mudah-mudahan jadi la ye bercuti di tepi pantai tu..
    budak2 mmg suka sgt gi pantai..
    err Karambunai tu kat mana ek..:)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak...
    ooo hubby k.zana cikgu...dah lama ke ngajar kat sana sis...

    BalasPadam
  5. Bestnya akak menjahit2... saya ni pun kdg bosan, ingat mcm nak kembali menjahit la.. tp mesin dah rosak ler pulak.

    BalasPadam
  6. wallpaper2u....cuti raya takde mkn angin, mkn ketupat, rendang dll..hehe..

    BalasPadam
  7. kakyon...hemm..tak jadi kot, tunggu birthday zana bln oct nanti la tu..

    BalasPadam
  8. E-na...wslm, dah 3 tahun kat sini, dia je yg cikgu, akak cikgu kat rumah.

    BalasPadam
  9. Miss Mirror, akak mmg suka kraftangan, menjahit ni tak perlukan mesin tp kalau ada mesin lg best. Mesin akak rosak ler..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)