my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Dunia baru

Salam..........

Banyak cerita sebenarnya yang ingin ku kongsi di sini tapi susah betul nak upload gambar beberapa hari ni. Tertangguh lagi................

Kami sekeluarga telah pun berada di negeri Sabah dan menginap sementara di rumah mak saudara sepupu suami ku. Alhamdulillah semuanya selamat. Cuma penempatan rumah dan tempat mengajar suami je yang belum pasti. Mungkin sehari dua ni dapat tau.

Dalam pada excited berhijrah ketempat baru, ada juga peristiwa kecil tentang kepala gear kereta kami hilang dalam perjalanan ke sini. Mesti kerja budak2 kat pelabuhan tu.........suami pula tak perasan benda tu takde masa dia hantar kereta. Jadi, tadi kami round di KK mencari ganti kepala gear yang baru. Aircond kereta pun buat hal, padahal dah habis lima ratus tempohari masa service. Ni kes kena tipu la ni.............

Ok, nanti free sambung balik......

2 ulasan:

  1. alhamdulillah selamat smpi ke kk..

    doakan sis n family bahagia di kk..hehehe

    best la kk..nanti saya ke sana leh melawat sis..

    BalasPadam
  2. bila tu? dah berdua nnti kot......honeymoon....mudah2an sampai kesini, akak tunggu.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)