my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Pencil Case rekaan yang pertama

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Entah kenapa hari ni aku goreng mihun tak menjadi. Sampai dua kali goreng. Mula2 tu aku ingat, silap sendiri sebab aku curah air panas untuk rendam mihun. Kali kedua aku goreng lagi dan rendam sekejap je, air panas campur dengan air sejuk. Pun tak jadi juga. Sakitnya hati ni kalau masak tak menjadi. Tapi habis juga kami bedal untuk sarapan pagi......walaupun bergentel-gentel, rasa tetap maintain ok!!

Ni aku nak tayang kerjatangan aku yang baru siap. Pencil case untuk anak ku. Tak sabar-sabar nak tunjuk kat kawan dia esok pagi.

 ni bahgian belakang pencil case, ingat nak buat ikut kehendak dia tapi sebab kain felt ni jenis yang keras, susah sikit aku nak buat huruf kecil........hanya ini yang ibu mampu nak oiiii....

haha.....walaupun tak cantik, anak tetap puji cantik ibu dia buat......bola je dalam kepala dia, sampaikan nama Suarez pemain Liverpool pun nak catit kat pencil case dia.

Aku harap ini adalah permulaan ku untuk bergiat dalam bidang ni pula. Cuma susah sikit nak cari barang2 ni area Sabah. Online memang ada tapi takut tak memuaskan hati.

2 ulasan:

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)