my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

CHEESE TART (makcik order)

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Salam sejahtera semua.......
Update pantas ni sebab ada kerja menanti. Semalam seharian dari pagi sampai petang kat dapur. Petang jumaat tu kawan hubby minta buatkan laksa penang. Dia orang ni suka sangat order last minute. Barang-barang nak masak semua takde, kena beli pagi jumaat tu.

Order takde la beratus-ratus orang. Ciput je......hehe......tapi sibuknya kalahkan kat restoran. Lepas tu kebetulan pagi jumaat tu, makcik talipon nak order cheese tart. Pun tak banyak, tapi faham-faham je la......cheese tart ni makan masa sikit buatnya. Sebab acuan aku tu adalah dalam 9 biji. Pergi cari lagi kat bakery, haram.......tak jumpa pun.....size yang aku nak tak ada.






Resepi ada kat SINI.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)