my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Celebrate awal birthday ke 10, Ghost Rider 2

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi... SURAH AL-MAIDAH,AYAT 88:"Dan makanlah daripada rezeki yang telah diberikan oleh Allah kepada kamu,iaitu yang halal lagi baik,dan bertakwalah kepada Allah yang kepadanya sahaja kamu beriman"

Ahad semalam kami cuma melepak kat rumah......eh...tak juga, ada keluar ke Gaya Street cari sesuatu. Cuaca teduh awal pagi tapi bila dah dua kali round, nampak titik hujan mula turun. Cepat2 rembat yang kami cari, terus balik sebab perut mula lapar.

Lepas makan tengahari, anak bujang pb keluar kejap katanya nak jumpa kawan. Tak sampai setengah jam, dia balik dan duduk 'sopan' je sebelah pb. Kawan aziz semua pergi tengok wayang.......owh....nak bagitau ibu nak tengok wayang la ni? Pb cakap kat hubby dah petang pasal dia nak tengok wayang tu. Bungkas hubby bangun, jom ler kita bawa dia, kesian pulak. Lagi pun birthday dia kena hari sekolah.....malas nak keluar memalam.

Pb pun kelam kabut siap sebab jam dah pukul 4, show pukul 5.20 pm, terus sembahyang asar, 15 minit je semua siap. Ngam2 sampai Suria Sabah pukul 5, hubby kalau pecut kereta bagi kat dia, macam pelesit.
Kami tengok Ghost Rider 2, bukan taste pb sangat dan sebenarnya tak suka anak pb tengok cerita yang agak ganas. Tapi sebab mak bapak ada sama, ok ler.....kalau orang yang mudah terpengaruh, pb rasa cerita ni agak mengelirukan. Kata hubby best lagi yang pertama. Bagi pb pula......biasa je....

 tengok....mata dia merah kan? sebab flash kot.....pb saje usik, mungkin sebab nak tengok Ghost Rider...

popcorn sekotak besar habis......

5 ulasan:

  1. Kalau macam itu auntie pun nak wish in advance jugalah aziz. Happy birthday...

    Dah dapat tengok wayang happylah kan:)

    BalasPadam
  2. Syoknye aktiviti tgk wayang satu family mcm nie...

    BalasPadam
  3. smlm lps tengok Adnan Sempit..Qayyum request citer ni gak

    BalasPadam
  4. wah!! dapat adiah tgk wayang yer...:) happy besday yg ke 10...moga aziz jd anak yg baik...

    BalasPadam
  5. dah lama tak makan pop corn...kat wayang...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)