my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Suka belajar dari mereka..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Pb nak cerita ringkas je.....perasan tak perubahan pada blog pb? Itu semua pb belajar dari Sunah suka Sakura dot com. Mudah dan tak pening kepala nak faham apa yang ditulis oleh puan blog.

Pb letakkan blog list dalam kotak scroll. Tak banyak pakai ruang dan nampak kemas sikit. Kalau ada sesiapa nak belajar, boleh la lawat blog dia. Ada keterangan dan cara-cara nak edit template.

Satu lagi pb suka lepak kat Teknik Buat Blog. Rajin dengan malas je........semua ada diajar kat sana, cuma masa kekadang tak mengizinkan lepak lama kat situ.
Sebenarnya ada ramai lagi blog2 yang rajin tunjuk ajar. Nanti pb bgtau bila free...

Ok setakat ni dulu update. Sedang kukus serimuka tu.......gas abis la pulak....nasib la kalau jadi...

2 ulasan:

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)