my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Jom Join 'woww 1001 giveaway' kkida

Ini adalah sticky post sehingga 10hbJuly2012.

Kkida ada buat giveaway yang menarik pada pandangan kakpb. Kawan-kawan blogger memasak mesti suka dengan apa yang kkida nak bagi. Ada alas meja yang cantik dari Ho Chi Minh, Vietnam. Sesuai untuk hari raya nanti, kalau nasib baik la. Ditawarkan juga pinggan dan piring yang menarik, boleh buat hiasan.

Paling kakpb berkenan dengan bakul hijau dari Sydney, bawa pergi piknik.....cantik tu.:) Kkida juga beri pilihan dengan tupperware berwarna warni. Kotak tisu, mug dan sebagainya. Tapi paling teruja tengok pie maker tu.......Kkida dah asingkan satu untuk MatGebu....bertuah Mat:)

Kalau nak lebih jelas lagi, pergi terjah blog KKIDA KOLEKSI1001RESIPI
Tak kisah bagaimana caranya, kata kkida......apa yang perlu anda lakukan...senang aje...dalam masa dua minggu...iaitu bermula dari hari ini (tempoh wowww 1001 giveaway dua minggu)...usahakan seboleh mungkin agar nama anda tersenarai diantara link-link tersebut...

kkida tak kesah bagaimana caranya....samada anda nak promo kat facebook atau blog anda....nak tulis mengenai giveaway ini atau nak ulas sebarang resepi atau sebarang topic dari blog 1001resepi...apa saje...terpulang...asalkan by end of two weeks...blog atau facebook anda tergolong dalam 10 link tersebut...lagi teratas kedudukan anda lagi bagus...:)


Marilah kita meriahkan giveaway kkida ni, untung-untung berhasil, insyaallah. 

nota: sila baca entry yang baru di bawah ini..

26 ulasan:

  1. thx info kak..sy x prasan tdi...

    BalasPadam
  2. aduii saya jugak yg join lagi ni..huhuhu

    BalasPadam
  3. Nasib baik sangkut salah satu yg ada zana...

    BalasPadam
  4. Ya...untung-untung berhasil....

    BalasPadam
  5. singgah kejap..tengok resepi..nak buat dah ni..hihi
    dah senang nk komen..:=)

    BalasPadam
  6. Hi Kak Zana, apa khabar? Sori ya lambat singgah sini sebab ada kerja sikit.

    Terima kasih share infomasi yang menarik. All the best.

    Have a nice day. Salam, Kak.

    BalasPadam
  7. sha dah klik.. good luck kak Zana muahzz

    BalasPadam
  8. wah bestnya..nanti gi jenguk jap..zasss

    BalasPadam
  9. tadi pagi melawat kat sana..

    BalasPadam
  10. Salam.. Kak Zana, good luck ye. Nur pun masuk juga. Saje suka2.. Mana tahu ada rezeki dapat hadiah tu..

    Kak, Nur dah klik link Kak Ida tu. :) Tq for your support!

    BalasPadam
  11. salam,
    kkida ingin jemput zana ke majlis GA yg kkida akan buat di restoran rebung...tapi kkida pasti zana tak dapat hadir...:'(
    oleh itu disini kkida ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi join GA kkida tu...:)

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)