my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Murahnya komputer sekarang

Kami survey pc baru di Karamunsing petang tadi. Ada ke tidak, cukup ke tidak bajet kena ada juga kat rumah. Zaman sekarang ni sepertinya wajib ada komputer setiap rumah. Cikgu fahmi dan anak berkenan dengan Samsung. Bila kakpb belek-belek harga pc sekarang, jauh beza dengan zaman kakpb remaja dulu.

Ingat lagi dulu keluar duit epf akaun 2, punyalah banyak prosesnya. Dah la besar gedabak, bukan macam sekarang flat skrin. Bangga gila ada komputer, beli dengan duit sendiri pulak.......kini harga lebih murah, seribu lebih boleh dapat. Untungnya...


13 ulasan:

  1. ada bau kedailahhhh... hehehe.

    Makin lajulah Kak Zana punya entry nih!

    BalasPadam
  2. Dah ada komputer barulah ni Zana ye...

    BalasPadam
  3. huhuhu skrg komputer mmg semakin murah kak...

    x sempat2 nak ngejor teknologi...

    BalasPadam
  4. waa..syoknya akak..dpt yg baru yer hehehe...

    BalasPadam
  5. sekarang zaman it kak, budak 4 thn pun dah pandai guna komputer he he
    tu la dulu2 besar gedabak, ingat masa form 5 pi kelas komputer firstime pegang he he
    hubby pun ada pc besar gedabak ni melalui kwsp, masih tersimpan wat kenangan

    BalasPadam
  6. computer skrg murah sbb dh kena compete dgn phone yg dh boleh surf internet jugak! masa k.ani bljr dulu computer sgt tebal sepemeluk!

    BalasPadam
  7. salam Kakpb....
    saya 1st li komputer pun guna duit epf,ms tu dkt2 Rm3+++ jugak lah....skrg nie,dh melambak2 komputer kt umah nie,anak2 sorg satu....yg 1 1/2 thn pun dh pandai main2 ipad....kekadang tu pandai pulak dia bukak abc song sendiri(tp yg dh install)...

    BalasPadam
  8. teringat semula zaman2 pc baru diperkenalkan.. dah macam apa dah. dengan besar dengan lonjongnya...hehehe.. sekarang ni da nipis da semua..

    BalasPadam
  9. Bestnya dah ada komputer baru.Untung budak2 skg,zaman kita dulu bukan main susah nak beli sebiji komputer sampai ada yg terpaksa menggunakan duit epf.

    BalasPadam
  10. yelah kak..dulu mmg mahal.tp skrg dah murah, dan tak besor sgt dah,mungkin ramai yg lebih berminat beli laptop kot.

    BalasPadam
  11. pc sekarang ni berganda2 lebih murah berbanding dulu2...ingat masa belajar dulu terpaksa korbankan duit ptptn satu semester sebab nak beli ni.

    BalasPadam
  12. sekarang komputer dah murah...dulu memang mahal...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)