my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Pc sakit

Pagi ni kakpb tak dapat nak upload gambar dari kamera kerana pc buat hal pula. Sejak beberapa hari ni skrinnya kabur dan kabur..........dah la begitu, line maxis pun kena tunggu tengah bulan nanti baru ok. Ni pun update guna tablet, agak susah nak edit.

Kakpb baru selesai solat dhuha dan baca serba sedikit alquran, tenang sikit jiwa ni. Sarapan tak terfikir pun, macam malas nak kedapur. Cikgu fahmi sekolah pagi, begitu juga anak bujang........katanya hari ni 1M1S? ye kot......lupa dah....

Rancang nak buat kek chiffon, kalau takde halangan 'jiwa' :) pisang dalam peti ais tu dah memanggil-manggil........jumpa nanti ye!

8 ulasan:

  1. Semoga jiwamu tenang segera, dik. :)

    BalasPadam
  2. kek chiffon??? mcm mn tu kak??

    BalasPadam
  3. akak nape ye...?
    2 3 n3 mcm jiwa kacau ye....ada problem eh...?
    sabar eh....tu semua ujian dari yg Maha Esa tu...dia tau akak tabah...tu pasal dia nak uji....ok..! cheer up..!!!...^__^

    dah g masak dah...pisang tu dok pnggil je tu....!!

    BalasPadam
  4. Itulah jalan terbaik mengadu padaNya sebab itulah yg termampu dilakukan oleh kita sebagai hambanya zana...

    BalasPadam
  5. kek chiffon? jgn lupa hntr ke sini ya

    BalasPadam
  6. agaknya nak skrin yg barulah tu.... akak, nt dah siap hantar sikit erk kek tu..hehe. :)

    BalasPadam
  7. sedapnya kek chiffon, macam span, saya suka makan sambil rendam air.. hehe.

    Semoga dipermudahkan segala urusan Kak Zana.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)