my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Segmen: kenapa pakai dua phone / dua number?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Jalan2 pagi jumaat, terserempak pulak dengan satu blog ni.....(padahal dia dah datang kat shout box tu, kira bukan terserempak la ye? Ada kontes pulak, pb ni jarang nak join kontes tapi kalau ada masa dan senang soalannya, boleh gak join.


Contest Fya di SINI, sape nak join di persilakan, pb takde nak tag sape2. Takut orang takde masa nak buat entry. Kita ni tak keje, boleh la.......itu pun curi masa juga...

Segmen: kenapa pakai dua phone/dua number?

1. Kerana kita orang takde talipon line rumah.
2. Kami berdua, sebenarnya sorang satu je handphone tu tapi boleh kira dua jugak la kan?
3. Line yang kami langgan ni lebih murah. Kalau nak bergayut dgn hubby sampai berdarah telinga pun masih free.....hehe....tapi takde la macam tu!

Cukup tak Fya? alah....boleh la ni....kalau ikutkan dah sah dah ni....

3 ulasan:

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)