my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Seronok jumpa Kak Rose atau Kak Yon

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...


Kakrose atau kak yon (http://kakrose.blogspot.com/) dari blog Pangkin Nenek bersama puan blog yang kureng sihat tadi. Kami jumpa di Marina Court jam 8 pagi dengan membawa 2 kotak cheesetart dan blueberi crumble buatan pb.

Puan blog juga dapat buah tangan dari kak rose, cute dan sweet macam orang yang bagi tu.....hehe....kakrose jangan marah ye......kapalterbang tak landing lagi, zana dah update blog pasal kita.


Terima kasih kakrose atas pemberian ini. Maaf la, zana tak dapat nak buat sesuatu sebagai cenderamata sebab minggu ni zana agak sibuk. InsyaAllah kalau kakrose datang lagi, adalah bahagian untuk kakrose.

Pasti kakrose seronok bercuti ramai-ramai dengan anak dan cucu. Penat berjalan satu hal, penat mengurus anak-anak dan cucu yang macam2 kerenah, betul tak? Sabar la kak rose, bila dah besar nanti, masing-masing dah pandai urus diri, senang la nanti.

InsyaAllah, jika kena pada masa dan kebetulan kami sekeluarga ada di Semenanjung, kami akan cari rumah kakrose. Rumah yang dulu pun naik pening kepala mencarinya. Tak tau la yang baru ni.........
Maaf la tak dapat sembang lama-lama sebab si budak manja tu tinggal kat rumah sorang2, taknak ikut pulak dia. Kalau tak, maunya macam dulu kita menyembang dari tengahari sampai ke petang. Nasib baik mami (Lela) dan anak manja gebeng takde.....pasti riuh kalau jumpa mereka....

Zana doakan kakrose selamat sampai kerumah bersama keluarga tercinta. Nak datang lagi nanti bagitau zana awal-awal, boleh kita konvoi sama-sama.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)