my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Bukan tak ingat....

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Salam dihari minggu untuk semua......
Tiada cerita istimewa, tiada shopping sakan dimana-mana....tiada makan-makan dimana-mana.....
Ada 'jom heboh' area Likas tapi kami semua tak berminat nak pergi, confirm jem gila dengan panas teriknya...
Tapi....kat luar nampak mendung tu.....

Cuma yang seronok minggu ni, PB dapat chat dengan kawan lama...
Mungkin akan ada lagi susulan dari kawan-kawan lain....

Maaf la kalau selama ini kak zana mendiamkan diri dari kamu semua...
Bukan tak sudi, bukan bawa diri.......hanya ingin menyepikan diri sementara waktu.....(macam la korang nak tau sangat kan?)

Mana teman-teman yang sudi berhubung dengan kakzana lagi, bacalah blog ini untuk melepaskan rindu.......
Rindu ke?? Kesah ke?
Ada juga tu sorang dua yang rindu, kakzana pasti mesti tersenyum-senyum bila ingat kisah kita dulu-dulu....
Kenangan pahit dan manis yang tak mudah hilang dari ingatan melainkan bila kita semua dah 'nyanyok'!

Kita berkawan dari zero (bujang) hinggalah masing-masing dah beranak pinak. Harap-harap anak kita pula penyambung silaturrahim ini. Itu pun kalau masih berhubung.....

nota PB: kalau dah terjumpa jangan terputus pula.....

1 ulasan:

  1. bila berkawan dan pernah berjumpa..tentu ada bibit rindu diantara kita.chewah!! kakrose rindu kat zana tau..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)