my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Unik sangat ke?

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Mengasihi...

Setiap hari Rabu, aku sorang termanggu-manggu depan tv, anak bujang ada kokurikulum. Ada masa free jalan-jalan blog teman. Itu pun tak dapat terjah semua. Penat duduk, aku meniarap pulak. Ingat nak update blog dari pagi tadi tapi tak tulis-tulis juga sampai la ke petang ni.

Aku memang jarang buka email. Sebulan sekali kot aku buka, itupun kalau ingat. Tadi aku buka kejap, fuhh.......400 lebih email ku tak berbaca. Sape nak tolong tu?

Disebabkan hari ni ramai member blog join Wordless Wednesday, aku pun nak tepek gambar je kat sini. Dapat dari email.........
*
*
*
*
*

eiiuw!! sape punya ni??

7 ulasan:

  1. rasanya..tu bukan unik..tapi gila saje cari penyakit..

    BalasPadam
  2. slm kenai zana....mekasih sudi ke blog kita...pernah dok japan juga erk..ida follow sini

    BalasPadam
  3. yg sempurna dicacatkan.. apa2 ajelah manusia ni...
    ni kalau makan.. tak jatuh ke makanan dlm mulut tu... heheeh..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. takde menda lain ker depa nak buat laei ???? eeeeeeeeeeeeee berlobang

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)