my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wordless Wednesday, Kosong





Berkali-kali ulang lagu ni dia tak jemu..
 Walau pun dah tua bangka, masih layan juga lagu-lagu remaja begini....
ayah...ayah..

17 ulasan:

  1. Selamat pagi...
    Suka jugak lagu nii...lagunya tak la menjerit2...sedap jer bila dgrnya tuu...

    BalasPadam
  2. Kosong...kosong...kosonggggg...

    :)

    BalasPadam
  3. Salam Kak Zana... wahh tak pe lagu ni memang tak membosankan.. dengar masa memandu memang bestt... kosong aje fikiranku gitu hehehhee

    BalasPadam
  4. Kak, nape sy tak jumpe link utk comment box akak eh? Sy kena klik kat komen org kak. Smlm sy msk entri akak, sy nak komen tp takde pun button comment. Huhuhuhu....

    Lagu KOSONG nie diorang jadikan isu. Kononnya Najwa Latif sinis pd wartawan. Kesian betul org yg suke bt isu tu.

    BalasPadam
  5. baru first time dengar, best jugak, betul xde jerit2 gitu. mcm ni baru best dgr lagu. hehe..

    BalasPadam
  6. 1st time dengar.. best gak lagu ni ^_^

    BalasPadam
  7. @Shahriah Abdullah Novelis
    W'slm Sha, jgn tersondol kereta oranng sudah, baru betul kosong poket...haha.

    BalasPadam
  8. @Pok Amai-Amai

    Laa...kenapa eh? akak ada juga try nak buat kotak komen, tapi tak menjadi. Akak pun malas la nak pening2 kepala, biar je.
    Takpe, nanti akak check semula, sori ye fara.

    BalasPadam
  9. @Asmara
    suka jugak ke? tambah la peminat Najwa.

    BalasPadam
  10. Assalam kak, saya suka juga dgn Yuna ni lagu dia pun bestx2:)

    BalasPadam
  11. akak layan juga ek lagu ni. heheh

    BalasPadam
  12. lagu2 takde sempadan usia..janji selesa dengan telinga..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)