my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Patong atau Batu?

Pagi ni sebenarnya nak upload gambar masak, tapi blog walking kejap kat satu blog baru dan terjumpa ni.......




Cuba tengok betul-betul. Ramai yang pertikaikan video ni. Kak pb nak kata benda ni di reka, tak berani pula sebab kita tidak berada di sana untuk melihat kebenarannya. Cubalah korang baca kat SINI lepas tu sila komen ye :D

nota kak pb: wartawan tu kursus kat mana la agaknya ye? /hmm

12 ulasan:

  1. Misteri la kak. Klu org yg mengukir batu tu, mmg org tu berkemahiran. Persoalannya, org yg mahir mane lak yg byk sgt ms dgn mende2 mcm nie? Saje nak bt kontroversi? Sbb patung tu, figura die perfect la kak.

    Mmmm.....

    BalasPadam
  2. loading lmbt ngat, separuh2 je.. tp kalau mende2 mcm ni tun skeptikal sket. kdg2 org je yg lebih2 nk buat cerita.

    BalasPadam
  3. kat pejabat tak leh tengokkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  4. kat pejabat tak leh tengokkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  5. Seramlah pulak! takut masa dia rakam tu bangun je adoi!!!!

    BalasPadam
  6. seram pulak tgknye.. tak tahu lah nak percaya atau tak..

    BalasPadam
  7. Hi Zana, nampak misteri tapi tak I tak percaya.

    Have a nice day.

    BalasPadam
  8. As salam Kak pb,

    Saya geli dgr suara wartawan itu! hik3... Nak gelak pun ada jugak, but in ths world anything is possible... Wallahulam...

    Salam perkenalan :))

    BalasPadam
  9. Kalau fikir balik pulak sesungguhnya kalau Allah berkehendak apa juga boleh berlaku..

    Kalau lihat tempat kalau sesaja nak ukir takkanlah di kebun kelapa sawit... Entahlah...

    BalasPadam
  10. entahlah..nmpk mcm mengarut je. tapi..kena beringatlaa..kuasa Allah mengatasi segala2nya..

    BalasPadam
  11. kuasa Tuhan mengatasi segala2nya.. Mungkin ini peringatan supaya umat Islam takut utk melakukan dosa2 dan zina. disebabkan umat masa kini semakin berani dan ternuka melakukan maksiat di mana2..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)