my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Wajah awan

Mendongak ke langit seketika.......awal pagi selasa 12hb June, 2012.


Seperti gulungan karpet gergasi yang nak melitupi bumi...


Ibarat seekor naga menjunam entah kemana arahnya...



nota kak pb: tergamam seketika, ingat nak publish pagi semalam, susah pula upload gambarnya.

14 ulasan:

  1. salam k.zana.......subhanALLAH....mmg dpt berita pasal awan ni @Sabah.. ptg tadi nampak @FB dorg post gambar water spout @area pelantar minyak BLNG tapi blm ada kesahihannya. btw mmg ombak pun besar sgt tadi. dr dalam rumah pun seriau je tgk.

    BalasPadam
  2. subhanallah.first time tengok langit seperti ini

    BalasPadam
  3. Kakcik suka tengok pemandangan itu.

    BalasPadam
  4. Salam K.Zana ,
    dah bnyk sy tgk kat fb pasal awan nie kat sabah....cuaca msti gelap kan kak...

    masayallah.....harapnya baik2 saje ye....

    BalasPadam
  5. subhanallah.kuasa Allah.semoga xde apa2 dgn keadaan awan mcm nie.

    BalasPadam
  6. Subhanallah....takut la pulak tengok ni...

    BalasPadam
  7. Subhanallah!Sangat menakjubkan!saya pun suka melihat-lihat ke langit...

    BalasPadam
  8. Subhanallah..Apalah yang tersirat disebalik mkejadian tu ye?..Allah Maha Mengetahui kan..

    BalasPadam
  9. Subhanallah..apalah yg tersirat di sebalik kejadian begini.Hanya Allah yg maha mengetahui..

    BalasPadam
  10. Subhanallah.. memang cantik kejadian Illahi. Pemandangan langit bagaikan nak hujan begini mmg saya suka Kak Zana (terimbau kenangan masa kecil bersama ibunda), tp langit bagaikan karpet spt ni.. tak pernah plak saya nampak secara live.

    BalasPadam
  11. wajah awan...
    kadang cantik..
    kadang syahdu..
    suka tengok..
    kadang menggerunkan..
    menginsafkan pula..

    BalasPadam
  12. gerun tengok awan cam ni mcm bakal ribut besar melanda...

    BalasPadam
  13. subhallah...

    maha suci Allah..
    kak zana.. ayu tergamam.. mmg ala2 menakutkan

    BalasPadam
  14. Subhannallahhhhh.... tiba2 terasa diri ni kerdil sangat... terima kasih kak kerana sudi berkongsi yaa.. gambar yang sukar di ucapkan melalui kata-kata...

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)