my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

wordless wednesday, kopak!

Kalau tak settle, faham-faham sendiri ler......lalala...


25 ulasan:

  1. Setiap bulan, bil yang datang berkeping2 - akhirnya yang tinggal syiling dua tiga keping!

    BalasPadam
  2. sy belum lg bayar bil letrik. hehe. kat mana ntah sy letak bill.

    tp yg astro tu sy xde. ganti dgn unifi.

    mmg pejam mata stp bulan letak tepi duit utk bill.


    psstt.. pelampung tu bukan utk sy. anak saudara. hehe..

    BalasPadam
  3. buat oto debit jer senang zana..jimat masa n tenaga..

    BalasPadam
  4. selalunya setiap kali gaji masuk, terus setel2 bil sebab takot tak terbayar di hujung bulan.

    BalasPadam
  5. @Fazlinil Irma
    ni pun baru settle, beratus hengget.

    BalasPadam
  6. @Kak rose
    dulu buat kakrose, skrg je taknak mcm tu..

    BalasPadam
  7. kak zana.. bil letrik ke tu? tun nmpk mcm 3ratus lebih je.. huhu.. mahai nyer.. bil letrik bulan2 tun dlm 90 inggit je.. hihi.. ye la, duk 2 org, umah pun kecik je.. kalau umah kat kg beratus gak rasanya.

    BalasPadam
  8. masuk jer gaji..memang bil2 kena settle kan dulu... tolak bayar semua bil saje dah beratus.. :)

    BalasPadam
  9. segala bil2 semua mr hubby yg bayar.. sy cuma bayar bahagian anak2.. yuran tadika & transit.. haruslah kan sbb sy yg nak kerja.. jd baby sitter sy lah kena bayar.. hihi...

    BalasPadam
  10. alamak!
    bil berok belum settle lg..
    alamatnya lembab lah diaa pasni
    heheee

    BalasPadam
  11. saya kak kalau tak berapa cukup bulan tu,saya tak bayar astro..bila api air wajiblah bayar...bil lain yang boleh hold dulu macam internet...cut cost..

    BalasPadam
  12. kalau selangor boleh jimat bil letrik bawak rm20 x pyh bayar tp boleh ker?? kekekekeke. kalau dok bujang maybe boleh

    BalasPadam
  13. @tun_telani
    Tun nmpk? Lebih dari 3 rat tu...huhu..aircon, petiais 2, oven, kipas...oh no!

    BalasPadam
  14. @Mama Gee
    Haha..berok beng mmg selalu tertinggal..

    BalasPadam
  15. @ummiarissa
    Kena pandai tarik sana, tolak sini...

    BalasPadam
  16. esok ayu kn bayar...

    1 k lebih itulah bayaran utuk CR tmasuk telefon, astro dll..

    walahhhhhhhhhh

    BalasPadam
  17. banyaknya CR..tapi kedai makan mcm tu ler..

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)