my best friend forever

iklan nuff

Sila godek

Memuatkan ...

Selamat Hari Bapa


Ketika update blog ni, kakpb dalam panggong. Nak tengok cerita Piranha 3DD.

tuuuuu......kasut baru cikgu fahmi....ngeeee...bukan nak tayang atau menunjuk kat kawan2, cuma nak ucap 'Selamat Hari Bapa' pada semua bapa diluar sana.

Dapat hadiah apa dari anak atau isteri? Kakpb takde beri apa pun, cuma doa mengiringi setiap lepas solat. Walaupun hari bapa, cikgu fahmi beli untuk diri sendiri.....kesian dia...

Ok, nak concentrate kat cerita ni......jumpa lagi nanti..

12 ulasan:

  1. hari-hari yang dilalui oleh seorang insan bernama bapa... adalah hari bapa! Selamat hari bapa... mudah2an sentiasa menjadi bapa yang pengasih 7 penyayang...

    BalasPadam
  2. hihih....ala, kalau dapat doa tu lagi bermakna. bukan kita boleh ingat semua orang dalam doa kita tu kan? selalunya org yang paling dekat dgn kite yang selalu terbayang2 dalam doa kite.

    BalasPadam
  3. Menonton wayang berdua ke Kak?. Amboiii romantiknyaa.

    BalasPadam
  4. wah...syoknya dapat tengok wayang...

    Selamat Hari Bapa utk semua yg bergelar bapa....saya pun tak beli apa2 utk suami..biasanya dia beli sendiri...hehehe samalah tu...

    BalasPadam
  5. Aslmkm. Along pun tak beli apa2 pun tuk hubby... cuma buat kek yg mudah je harini.... semuga ucapan terima-kasih dari Along & anak2 lebih bermakna dari hadiah kan.

    BalasPadam
  6. Best tak cerita Piranha tu? :)

    BalasPadam
  7. @Amie
    Insyaallah, moga jadi bapa yg bertanggungjawab.

    BalasPadam
  8. @Nuwairani Ismail
    setiap waktu terbayang, tidur je tak...haha.

    BalasPadam
  9. @Miss Mirror a.k.a Sam
    kita org tak romantik, saje nak beraircond...hehe

    BalasPadam
  10. @MulutPayau
    akak hidang makan yg special sikit je..

    BalasPadam
  11. @HomeKreation
    W'slm Along...pelbagai cara boleh kita ucapkan terima kasih kan?

    BalasPadam
  12. @kakcik
    Cite tu nak kata seram sgt, tak juga, sexy je lebih kakcik.

    BalasPadam

"Pergilah pada hamba KU, lalu timpakanlah berbagai ujian padanya kerana Aku ingin mendengar rintihannya"- (hadis riwayat Thabrani dari Abu Umamah)